v/ HANS ØSTERGAARD

Telefon +45 40 15 30 78

mail@fynspressefoto.dk
Jeg kan lave de foto,

I står og mangler!


Mit navn er Hans Østergaard. Jeg har arbejdet knap 30 år som fastansat i dagspressen og dækket stort set alt – lige fra indvielsen af den lokale sportshal over kriminalreportager til Kronprinsparrets bryllup. Indimellem har jeg også lavet portrætfotos, reklamefotos og fotos af interiør, arkitektur og byggeri.


Nu har jeg besluttet mig for at realisere en gammel drøm om at blive freelancer. At kæmpe for mig selv og mine egne kunder. Freelancer betyder jo 'lejesoldat', og det er præcis, hvad jeg er. Når du hyrer mig til fotoarbejde, er jeg 100% dedikeret til netop din opgave og indstillet på at løse den, så du er tilfreds. Jeg har den holdning, at ingen opgave er for stor til at jeg tør give mig i kast med den – eller for lille til at blive udført professionelt og seriøst.


Med min mangeårige erfaring som pressefotograf er jeg vant til at fortælle historier med kameraet som værktøj. Desuden har jeg oparbejdet et enormt kildenet og kendskab til locations. Jeg ved, hvem jeg skal ringe til og hvor jeg skal køre hen for at finde præcis det motiv, jeg har brug for til et bestemt billede.


Derfor kan jeg også lave nøjagtigt de fotos, I står og mangler, i en kompromisløs kvalitet. Jeg kan endda gøre det til en fornuftig pris og når som helst du ønsker det. Ring til mig, eller skriv en mail om dit fotobehov. Så giver jeg et godt tilbud på opgaven.

 

Fyns Pressefoto

Mary og Frederik